Documenten

Oprichtingsacte (pdf)

Contact gegevens

Het correspondentieadres van Stichting WEERTERLANDHOUT

Adelastraat 2
6004 HZ Weert

Bestuursleden

Voorzitter, Peter Ramaekers, telefoon 0031 680041083
Secretaris, Wim Vlekken, telefoon 0031 654385919
Penningmeester: Thom Cremers.

Leden:
Gerard Hendriks, telefoon 0031 495536357
Frans Goossens, telefoon 0031 495545443

Privacy verklaring

Stichting WEERTERLANDHOUT beheert via een Relatiebeheerssysteem (ZOHO-CRM) adresgegevens van bedrijven en instellingen waarmee de stichting contacten onderhoudt of dit op korte of langere termijn zal gaan onderhouden. Daarbij worden ook naam, functie, telefoon en e-mail van contactpersonen geregistreerd. In het Relatiebeheerssysteem worden tevens afspraken en andere contactmomenten vastgelegd, uitsluitend als herinnering voor de bestuursleden. Het Relatiebeheerssysteem ZOHO voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR).
Voor het geautomatiseerd versturen van nieuwsbrieven maakt Stichting WEERTERLANDHOUT gebruik van de diensten van MailChimp, dat eveneens voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR). In de verzendlijst worden alleen naam en e-mail opgenomen van contactpersonen, die expliciet toestemming hebben gegeven, hetzij mondeling hetzij via het aanmeldformulier van MailChimp.
Zowel de persoonsgegevens in ZOHO als in MailChimp worden optimaal beschermd en onder geen voorwaarde gedeeld met derden.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Data Protection Manager / secretaris.